Hoe ik je help met de theorie

Voordat je praktijkexamen kan worden aangevraagd moet je je theorie hebben gehaald. Je mag je theorie-examen voor de auto al afleggen vanaf 16 jaar. Tijdens het examen word je getoetst op de verkeersregels, of je gevaren herkent én jouw inzicht in het verkeer.

Wat kun je van mij verwachten

Niet iedereen is goed in het leren vanuit een boek, of kan zelf de discipline opbrengen om te gaan studeren. Daarom kijken we samen naar de meest geschikte vorm voor jou.

Indien nodig kan ik theorie materialen verzorgen, zoals een boek en/of online examentrainingen. Zodra je er klaar voor bent om examen te doen, kan ik je helpen bij het boeken van het examen. Het theorie-examen kun je prima zelf boeken op mijn.cbr.nl met jouw persoonlijke DigiD-code. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan zal ik je uiteraard bieden.

Hoe ik je help met de praktijk

Ik vind het belangrijk om het lesplan op jou af te stemmen. Ben jij een snelle leerling? Dan gaan we wat sneller door de leerstappen heen. Heb je behoefte aan meer structuur? Dan zorg ik voor meer structuur in de lessen.

 

Een proefles, hoe werkt dat?

Wanneer je bij mij een proefles boekt, dan kom ik je ophalen, leg ik je uit over hoe ik te werk ga en jij gaat een stuk rijden om te zien hoe talentvol jij bent. Uiteraard begeleid en help ik je daarbij. Samen houden we het veilig en leuk! Tenslotte geef ik je een advies over de aanpak die volgens mij het beste bij jouw past. Deze proefles duurt 60 minuten en kost € 65,00.

 

Start-pakket

Bijna iedereen heeft toch echt wel minimaal 10 lessen nodig. Die bundel ik in een Start-pakket. Alle lessen daarna rekenen we per maand af. Geen dure pakketten waar je veel vooraf moet voorschieten. 

 

Start-pakket              Prijs: € 617,50

Heb je je rijbewijs al, maar voelt het niet meer zo goed?

Dan is een opfriscursus misschien de uitkomst! Tijdens een gratis intakegesprek, maken we samen een plan om in een aantal lessen, jou weer met vertrouwen achter het stuur te laten zitten.

Opfris-pakket              Prijs: Op aanvraag
Gratis intake
Lessen á € 65,00 per uur
Samen bepalen we wat jij nodig hebt!
 

Driving lessons in English

Of course, just

call me or WhatsApp

+31 6 102 96 928