Over Rijschool Vorst

Over mij

Ik ben Marcel Vorst, rij-instructeur van Rijschool VORST. Getrouwd, vader van twee mooie en lieve kinderen. Gek op voetbal, Netflix, lekker eten en drinken en heel veel gezelligheid!

Waarom rij-instructeur?

Voordat ik rij-instructeur werd, ben ik jarenlang leidinggevende geweest, heb vanuit verschillende hoedanigheden jongeren gecoacht en ik ben al een tijdje vader. Allemaal situaties waarin het belangrijk is, én ik het fantastisch vind, om de ander te helpen en te laten ontwikkelen met mijn kennis en vaardigheden. Om mijn ideale baan te creëren heb ik dat gemixt met mijn passie voor, én ervaring in het autorijden.

Wat je van mij kunt verwachten

Allereerst een prettig leerklimaat. Dat jij je op je gemak voelt is erg belangrijk. Weet dat je gerust fouten mag maken, want daar leren we stiekem het meeste van. De rijlessen geef ik in een heldere structuur.

Ten tweede, professionaliteit. Een open deur misschien, maar belangrijk genoeg om te benoemen. Ik zorg ervoor dat ik up-to-date blijf qua kennis en vaardigheden. Ik houd me vanzelfsprekend aan mijn afspraken en ga vertrouwelijk met jouw gegevens en gesprekken om.

Tot slotte, willen we resultaat en daarom werk ik resultaat bewust. Laten we niet vergeten dat tijd gelijk staat aan geld. Ik wil niet stellen dat ik alleen maar voor snel ga, het gaat vooral om goed. Je rijbewijs halen met de hakken over de sloot, is voor mij niet goed genoeg. Het prettige leerklimaat en de professionaliteit staan ten doel van het resultaat. Een goede rijvaardigheid in een zo snel mogelijke tijd.

Meer van me weten?

Bel, WhatsApp of kom lessen! Tijdens de lessen hebben we tijd genoeg, om je vragen te beantwoorden.